Mijn werkwijze

Als coach neem ik je mee naar buiten. Door weer en wind. (Je zult er doorheen moeten om verder te komen!) De coachingssessies zullen wandelend door het bos, park of vanuit een mooie locatie plaatsvinden die midden in de natuur ligt. Laat je verrassen!

We beginnen met een intakegesprek waarin we samen duidelijk gaan maken wat nou precies je hulpvraag/ wens is. Vanuit daar gaan we op onderzoek uit.

Voorafgaand aan het intakegesprek zal ik je een formulier sturen zodat je me alvast iets meer over jezelf kunt vertellen.

Ons intakegesprek is het enige gesprek dat binnen plaats zal vinden en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Met ongedwongen gesprekstechnieken, kleine oefeningen, mindfulness op maat en een stukje humor en uitdaging loop ik daarna letterlijk en figuurlijk een stukje met je mee in je leven en ga met jou op ontdekking. Ik ben er van overtuigd dat elk mens alle antwoorden in zichzelf heeft. Als coach wil ik die samen met jou zoeken en ook de stukken in je leven aankijken die je raken.

Je bent vrij om de sessies per keer te boeken bij mij. Ik volg geen programma’s maar kijk samen met jou per sessie wat er komt en wat voor inzichten dat jou oplevert. Meestal ben je na een sessie of drie al een stukje verder met nieuwe inzichten over jezelf en je hulpvraag/wens.

Wat verwacht ik van jou? Eerlijkheid, inzet en dat je een paar gemakkelijke wandelschoenen aantrekt!

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen, bekijk hier mijn aanbod in 1 op 1 coaching. Of maak meteen een afspraak.