Het menu

Lieve ondernemer, hieronder staat als voorbeeld een menu met een gedeelte van mijn aanbod. Uiteraard is er meer mogelijk, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. 
Ik ben flexibel en denk graag met je mee. Prijs en menu zijn in overleg. 

Alles wat ik maak, is ‘from scratch’ en vers. Het kan voorkomen dat de groenten en fruit in de gerechten verschillen per keer. Dat ligt aan de beschikbaarheid en het seizoen.

Iets warms:

Kicheri met groenten uit het seizoen.
(Traditioneel Ayurvedisch gerecht op basis van mungbonen, basmatirijst, verse groenten en smaakvolle specerijen).
 
Minestrone- maaltijdsoep a la Vicky.
(Heerlijk gekruid en vol met groenten, linzen en mungbonen).
 
Rijkgevulde, smaakvolle groentencurry met kokosmelk, kikkererwten en linzen.
Geserveerd met Farinata (kikkererwtenbrood) om te dippen.
 
 

Iets kouds:

 Rijstvellen gevuld met rauwkost en avocado met ernaast een overheerlijke Aziatische pinda-dip.
(2 rollen per persoon. Bijgerecht.) 
 
Aziatisch getinte kool/wortelsalade met koriander ‘on the side’ om naar eigen smaak toe te voegen.
(Bijgerecht) 
 
Noedelsalade met groene groenten en een pinda- crunch.
(Glutenvrije optie mogelijk, a
ls bijgerecht en hoofdgerecht)

Iets zoets

Worteltaart meets bananabread met specerijen die lichaam en ziel verwarmen en een ‘icing’ om de boel in balans te houden. (ook mogelijk in muffinvorm)
 
Frambozen of blauwe bessen-Bliss-balls met kokos.
Een friszoete verwennerij!
(3 ballen per persoon)  
 
Zoete aardappel brownies met pindakaas en walnoten. Icing ‘on the side’ om zelf toe te voegen. 
 
Raspberry Cheesecake (vegan en glutenvrij)
 
Minimale bestelling van 5 personen, maximaal tot 15 personen.