1-op-1

Als coach neem ik je mee naar buiten, de natuur in. Mijn ‘praktijk’, Nationaal park de Meinweg, ligt voor de deur en ik ben ervan overtuigd dat de natuur, met haar elementen en seizoenen, de beste omgeving is voor waardevolle gesprekken en om tot jezelf te komen.
 
De sessies buiten zullen 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.
 

Het enige gesprek dat binnen plaatsvindt is ons intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek zul je een formulier van me krijgen waarin ik je zal vragen om alvast wat over jezelf te delen met me. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 

Vervolgens kun je kiezen voor het boeken van een losse sessie. Kies je voor het pakket van 3 sessies dan krijg je een korting van €30,-.

Uiteraard kun je zoveel sessies als je wilt los boeken of een pakket aanvullen met losse sessies.

Stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt of als je interesse hebt in een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar bepalen we, aan de hand van het door jou ingevulde intakeformulier, wat je specifieke hulpvraag of wens is.

€ 85,-

1 sessie

Deze sessie is een vervolg op ons intakegesprek. We gaan al wandelend dieper in op jouw hulpvraag of wens. Dit doen we door verschillende gesprekstechnieken en coachingsmethodieken.

€ 85,-

3 sessies

Als je kiest voor de 3 sessies bepaal ik vantevoren een route. Deze route zal erop gericht zijn dieper in te gaan op jouw patronen. Waar komen ze vandaan? Hoe houdt jij ze in stand?
Durf jij ze echt aan te kijken ermee aan de slag te gaan? Dan is dit het juiste pakket voor jou!

€ 225,-

Onderhoudssessie

Deze vervolgsessie kun je boeken na een door jou te bepalen periode. We gaan kijken wat je hebt kunnen toepassen van de dingen die je opstak uit onze eerdere sessie(s). Welke zaken zijn er veranderd? En waar heb je behoefte aan nog verder in t duiken? Misschien zijn er nieuwe dingen die er in deze periode aan het oppervlak verschenen. Daar is ruimte voor in deze sessie.

€ 65,-